2010-11-30 14:45:51• hírek • Póti Orsolya

Zajlik a gyűjtés a világtalan kisfiúnak

A Loga Dance School profi táncosai karitatív szándékkal szerveznek táncgálát december 19-én. Amint már ismeretes, a táncosok most egy világtalan kisfiú, Demeter Marian számára gyűjtenek pénzt.

Az idei jótékonysági táncgálával egy világtalan kisfiú, Demeter Marian segítségére szeretnének lenni a táncosok. Az öt éves gyermek szülei mindent megteszek annak reményében, hogy Marian egyszer láthasson. A kisfiú legutóbbi szemműtétje Franciaországban volt, ahol a gyermek szemébe mesterséges ereket ültettek be, de mivel a retina teljesen sérült, ezért a beavatkozás sem hozott megoldást.

A műtét óta Marian egy olyan fürdőszobára vágyik, mint amilyen franciaországi szálláshelyükön volt. A világtalan gyermek  álma most valóra válhat a Loga Dance School és mindannyiunk segítségével.

A Loga Dance School az első 100 adományozónak biztosított helyet a táncteremben, azonban ezek a jegyek nagyon hamar - öt nap alatt - el is keltek.  Azoknak, akiknek nem jutott hely a táncgálára, a Szatmári TV1 élő adásban nyomon követhetik az egész táncműsort.

A jegyeket adományozó céllal továbbra is meg lehet vásárolni a Loga Dance School székhelyén, a Martirilor Deportati 30. szám alatt. Egy jegy ára 20 lejbe kerül.

A Loga Dance School felajánlásával az adományozók között 10 darab 100 lejes utalványt  sorsolnak ki.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: